Adoptere sin kones barn?

Her kan du skrive om / søge information om, hvordan I får sammenbragte børn med til Danmark, når børnene ikke er danske statsborgere.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
Nillert
Indlæg: 29
Tilmeldt: 24.04.2017 21:41:39

Adoptere sin kones barn?

Indlæg af Nillert » 17.04.2020 12:43:06

Hej :)

Jeg er lykkelig gift med en dejlig Thaikvinde, og hun bor nu her hos mig i Danmark med hendes datter. De har begge boet her i to år nu. Konen har fået arbejde, og datteren går i en normal Dansk klasse efter at have været et år i modtagerklasse.

Min kone har flere gange udtrykt overfor mig, at hun gerne vil have at jeg adoptere hendes datter, fordi datteren er mere sikker her hos mig end i Thailand, hvis der skulle gå hen og ske moderen noget. Datterens fremtid er også her i Danmark, og hun anser også mig som hendes rigtige far. Det er jo en rigtig dejlig ting at få at vide.

Men hvordan foregår sådan noget? Skal man have gang i den helt store pengepung og årelange ventetider for at det kan lade sig gøre?

I følge min meget begrænset logik, så må det da om ikke andet være noget billigere at adoptere sin kones barn, end at adoptere/købe et barn fra anonyme forældre i Indien eller Kina, blot for at tage et par eksempler?

mh1
Indlæg: 10609
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: Adoptere sin kones barn?

Indlæg af mh1 » 03.05.2020 14:46:59

Læs:

https://www.borger.dk/Handlingsside?sel ... 9b578e7ea2

https://ast.dk/naevn/adoptionsnaevnet/h ... l-adoption

Det du vil hedder stedbarnsadoption, og hvis der ingen biologisk far er mere, og det kan dokumenteres, er det ret enkelt. Lever faderen skal han samtykke. Kan han ikke findes/ nægter samtykke, kan det blive besværligt.
mh
Rådgiver for ÆUG

Besvar