Hvad f.....?

Her kan du dele links til interessante sider eller artikler med andre brugere.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
mh
Indlæg: 10275
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Hvad f.....?

Indlæg af mh » 23.10.2015 15:31:17

Inger Støjberg og regeringen vil gøre det endnu sværere for danske borgere, der finder en mand eller kone i udlandet, at få lov at leve sammen med ham eller hende her i Danmark. Tilsyneladende er der opbakning fra hele højrefløjen. Og måske oven i købet fra Socialdemokraterne.

https://www.facebook.com/78130643639/po ... 8933898640
mh
Rådgiver for ÆUG

fundiver199
Indlæg: 15459
Tilmeldt: 15.07.2008 15:58:34

Re: Hvad f.....?

Indlæg af fundiver199 » 24.10.2015 05:21:43

Det kommer jo ikke ligefrem som et chok, at Venstre vil stramme FS-reglerne såvel som reglerne for permanent ophold. Det har de sagt, lige siden de tabte valget i 2011. Og sidste sommer fremlagde de deres "Danmark - for dem de kan og vil", hvor alle hovedtrækkene i deres udspil stammer fra.

Derimod er det noget skuffende, at Liberal Alliance er så populistiske og ikke står fast på deres egen politik, som de har givet overskriften "åbne grænser lukkede kasser". Al det detailregulering og bureaukrati, som Venstre og DF vil indføre, er jo så uliberalt, som noget kan være.

Så hvis nogen har stemt på Liberal Alliance i den tro, at de stemte på et liberalt parti, må de da føle sig godt og grundigt taget i røven, når de hører Simon Emil stå og sige, at det bare er helt super på den slags, og at Liberal Alliance helst vil have endnu mere af det.

Ligeledes er det skuffende, at Socialdemokraterne er så populistiske og ikke står fast på det, de sagde, da de sad i regering. Nemlig at de havde skabt en "bedre balance i udlændingepolitikken". Også her er der mange vælgere, der virkelig må føle sig røvrendt, hvis de troede, at Socialdemokraterne stod for netop en sådan rimelig balance.

Konklusionen er jo lidt, at hvis man har en udenlandsk partner, så er man godt skør, hvis ikke man stemmer på enten venstrefløjen, Radikale eller Alternativet. Det er de eneste steder, man kan sætte sig kryds, uden at blive totalt røvrendt af sit eget parti.

Alene det at de andre partier hele tiden italesætter familiesammenføring som et stort problem, er da dybt nedladende. Når Inger Støjberg står og siger, at flytter man til Danmark, så skal man ville Danmark osv., så siger hun jo indirekte, at det vil dem, der allerede er familiesammenført, ikke.

Tilsvarende når Socialdemokraterne laver valgplakater, hvor der står "kommer du til Danmark, skal du arbejde", så siger de jo indirekte, at det gider dem, der kommer hertil, nok egentlig ikke. De vil hellere gå og drive den af.

Personligt kunne jeg aldrig drømme om at stemme på et parti, der omtaler min partner så nedladende, og jeg fatter ikke dem, der gør det. Det må næsten være en slags Stockholm symdrom, der er tale om, hvis man har en udenlandsk partner og alligevel stemmer på blå stue eller Socialdemokraterne.

Det er sørgeligt, at det skal være sådan, for de danskere, der finder ægtefæller i udlandet, fordeler sig jo bredt over hele det politiske spektrum.

Besvar