Sådan kontakter du ÆUG

Her finder du beskeder fra ÆUGs bestyrelse m.v.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
Kim P. Nyberg
Indlæg: 3104
Tilmeldt: 02.02.2009 11:41:42
Geografisk sted: Herning
Kontakt:

Sådan kontakter du ÆUG

Indlæg af Kim P. Nyberg » 13.09.2023 16:32:17

Sådan kontakter du Ægteskab Uden Grænser:

Har du spørgsmål om medlemskab af vores forening, skal du skrive til medlemsservice@aegteskabudengraenser.dk.

Har du spørgsmål om vores kampagner og lobbyisme, skal du skrive til pr@aegteskabudengraenser.dk.

Har du spørgsmål om foreningen som sådan, er du interesseret i at være frivillig i en eller flere arbejdsgrupper, eller er du journalist/studerende, der gerne vil grave to-tre spadestik dybere i de områder, hvor vi har spidskompetence, skal du skrive til info@aegteskabudengraenser.dk.

Vores rådgivning er kerneområdet hos os, og der er flere indgange til den del:

Hver søndag kl. 21.00-22.00 kan man ringe til vores rådgiver på tlf. 24 23 25 36. Bemærk at telefonen KUN besvares i det nævnte tidsrum. Telefonen er dog lukket påskesøndag, pinsesøndag, i skolernes sommerferie og juleferie.

Første søndag i måneden kl. 15.00-16.00 er der Facebook Live rådgivning på facebooksiden ”Ægteskab Uden Grænser – Rådgivning”.

Første lørdag i måneden er vi på besøg på et bibliotek eller kulturhus et sted i landet. Følg løbende med på facebook og vores forum for updates.

Du kan udfylde en kontaktformular på www.aegteskabudengraenser.dk/raadgivning. Er du medlem af foreningen, bestræber vi os på at svare tilbage inden for 10 kalenderdage. Er du ikke medlem, har vi ingen svarfrister, men derfor skal du alligevel have svar på dine spørgsmål.

På facebook deltager vi i en række grupper omhandlende familiesammenføring på lige fod med alle andre gruppemedlemmer. Grupperne er ikke nødvendigvis en del af ÆUG.

Vi har også et forum, hvor man kan ”gemme” sig bag et selvvalgt alias. Det finder du via vores hjemmeside www.aegteskabudengraenser.dk ved i øverste højre hjørne at trykke på knappen ”Forum”.

Al rådgivning fra ÆUG er altid gratis for alle. Det kræver således ikke medlemskab af foreningen, for at få kompetent rådgivning, men ved at tegne medlemskab er du med til at sikre, at vi også fremover kan give god rådgivning til alle, der måtte få brug for det.

Vi er ikke juridisk uddannet inden for vores felt. Vi har blot selv oplevet hele turen på egen krop, fulgt med i lovgivningen, både inden for dansk ret og inden for EU-ret og blandet det sammen med andres praktiske erfaringer fra deres tur gennem systemet. Det bruger vi alt sammen til at give dig den bedste rådgivning. Men vi giver så til gengæld kun rådgivningen. Resten må du selv klare. Vi har tavshedspligt i alle sager.

Vi har ikke noget kontor nogen steder, og derfor heller ikke nogen kontortider. Vi ”arbejder” alle sammen hjemmefra på frivillig basis. Dog har vi en postadresse (se nederst på vores hjemmeside www.aegteskabudengraenser.dk).
Seniorrådgiver i Ægteskab Uden Grænser

Besvar