Gift i Kina hvilket attester, eller mulighed for nyt visum til Danmark efter 180 dage

Her kan du skrive om/søge information om ægteskab og vielse i DK og udlandet.

Redaktører: ZB, AUG Board

Tp42
Indlæg: 20
Tilmeldt: 21.05.2019 12:57:36
Geografisk sted: Kjellerup
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Gift i Kina hvilket attester, eller mulighed for nyt visum til Danmark efter 180 dage

Indlæg af Tp42 » 08.06.2019 17:03:21

Hej Resser,
tak for tilbudet.
resser skrev:
06.06.2019 15:27:40
Jeg er gift i Kina i 2010
hvis I har noget at spørge om.

Hvordan beviser vi de krav som stilles til min kæreste er opfyldt. Vi mener at hun opfylder alle 3, men hvordan beviser vi f.x. at hun har haft arbejde i 3 ud af 5 år (hun har ikke lønsedler, men en eller anden bog hvor det står hvor hun har arbejdet?). Hvilken slags uddannelse kræves der? (Google translate oversætter hendes uddannelse til Erhvervsskole, og noget aften skole (hvor eksamenspapirerne er væk :-( ), men hun har et eller andet bevis på at hun har studeret der…). Engelsk prøven, hvordan tager man den (efter tip fra mh tænker jeg på TOEFL online)? Og er det en fordel at prøve at opfylde alle 3 krav, eller skal man bare fokusere på det ene krav som hun skal opfylde?

Hvilket slags dokument skal jeg tage med til Kina for at blive gift i Kina (der er så vidt jeg kan se en ” civilstandsattest” som er en del af ”Bopælsattesten” og så er der en ægteskabsattest fra Familieretshuset)

Tp42
Indlæg: 20
Tilmeldt: 21.05.2019 12:57:36
Geografisk sted: Kjellerup
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Gift i Kina hvilket attester, eller mulighed for nyt visum til Danmark efter 180 dage

Indlæg af Tp42 » 08.06.2019 17:13:06

Og igen tak til JamTheDane.

Jeg har igen nærlæst kravene på https://www.nyidanmark.dk/da/Du-vil-ans ... t-samlever

Jeg mener at jeg overholder alle krav til mig
- Prøve i Dansk 3 (jeg har en mellemlang videregående uddannelse, og indfødt jyde så der er en smule accent)
- Jeg har haft fuldtidsarbejde i mindst 5 år, (jeg har aldrig modtaget andet end SU og arbejdsløsunderstøttelse )
- Jeg har været under uddannelse i mindst 6 år (jeg har en mellemlang videregående uddannelse)

Derud over overholder jeg ”Krav til ægtefællen/samleveren i Danmark”:
- Jeg har egen villa som er stor nok og ikke ligger i belastet område
- Jeg er selvforsørgende
- Økonomisk sikkerhedsstillelse. Jeg har ikke 102.000kr men kan nok godt få garantistillelse i en bank)
- Jeg er ikke dømt for vold (ej heller mod ægtefælle)

Problemet som du også nævner er:
- ”kort tids bekendtskab”, men hvornår er det ikke længere kort tid… Hvis vi gifter os i Januar 2020 efter 9 måneds bekendtskab, er det stadigt efter ”mh” mening kort tid :-( (og jeg syntes det er længe at undvære hende…)
- Aldersforskellen (15år)

Jeg ser ikke anden mulighed end at prøve at gifte os, vores første plan om at blive gift i september eller oktober har vi lagt på hylden efter input fra ”mh”, og så gifter vi os nok efter allerede 9 måneder (midt i januar), da der ellers kommer til at gå endnu 6 måneder (180 dages visum regle). Grunden til at jeg tænker midt i januar er at hun så kan komme til DK midt i november og så er der 1 måned til at få evt. papirer på plads med at søge opholdstilladelse til hende og datteren

Og en stor tak for dit estimat for udgifter, det er en del penge som jeg skal have i reserve, og rigtigt godt at have et overslag over hvor meget det er. Min økonomi er grundlæggende sund, så jeg klare nok at have hende og datteren boende, hvis ikke bilen pludseligt skal skiftes (men så må jeg låne / købe mindre bil).

mh
Indlæg: 9980
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: Gift i Kina hvilket attester, eller mulighed for nyt visum til Danmark efter 180 dage

Indlæg af mh » 09.06.2019 09:00:51

Du kan måske forhøre dig på den kinesiske ambassade/konsulatet om, hvilke dokumenter der forlanges, og hvordan de skal legaliseres. Husk også at spørge om hvor gamle papirerne højst må være - man skal ikke forberede dem i FOR god tid.
mh

Besvar
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable