Tidligere afslag af betydning?

Her kan du skrive om/søge information om få din ægtefælle / partner sammenført til Danmark efter de almindelige danske regler.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
Sivs1909
Indlæg: 1
Tilmeldt: 15.11.2019 18:24:40

Tidligere afslag af betydning?

Indlæg af Sivs1909 » 15.11.2019 18:38:37

Hej!

Skønt med dette Forum, så føler man sig ikke helt alene i junglen...

Min forlovede gennem snart 4 år, har af flere omgange været i DK. Hun er fra Georgien.

I den tid har hun skrabet sammen af flere forskellige afslag.

1. afslag fik hun ved at søge, som frivillig i velgørenhedsorganisation(umiddelbart efter hun lige havde afsluttet et andet frivillig “job” I dk).

2. afslag var for nyligt, hvor hun ikke måtte fortsætte på hendes drømmestudie(med store indvendinger fra rektor), med begrundelsen at; et semester er ikke langvarigt nok, og kan tages på et turistvisum(bullshit)(der skulle søges for hvert semester, da man ikke kan søge om hele uddannelsens længde), men resulterede i hun måtte forlade landet ASAP, da hendes Schengen visa var udløbet.

Hun har dog aldrig “overstayed”.

Vores bekymring går så på, om hendes tidligere afslag kan have indflydelse på vores kommende FS (efter planen blir vi gift i dk i starten af 2020).

Hendes danskkundskaber er gode nok til at bestå en A1 prøve. Bør hun forsøge at gøre det hurtigst muligt? Ville det gavne vores chancer?

Vi har sådan en bange anelse om at de må have noget “negativt” på hende, siden hun fik afslag på studie visum. For alt var ellers på plads og i orden. Har tidligere afslag en negativ indvirkning på kommende afgørelser?

Håber nogen kan hjælpe
På forhånd tak

mh
Indlæg: 10022
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: Tidligere afslag af betydning?

Indlæg af mh » 07.02.2020 06:25:21

Det burde ikke have indflydelse på en ansøgning om familiesammenføring, hvis hun aldrig har overtrådt visumbetingelserne.
mh

Besvar