I tilfælde af afslag!!!!

Her kan du skrive om/søge information om få din ægtefælle / partner sammenført til Danmark efter de almindelige danske regler.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
DennisNa
Indlæg: 6
Tilmeldt: 22.08.2018 01:51:38

I tilfælde af afslag!!!!

Indlæg af DennisNa » 13.10.2019 04:06:37

Hvis familiesammenførringen bliver afvist, har man få uger til at være sur, og kan ikke forhindre sorgen.
Er den Processuelle ophold, stadig gældende ved at "anke" sagen ?
Jeg ved man kan sparkes ud på 10 dage og UL svare aldrig, jeg håber i ved mere om Processuel status.
Oversat til dansk :)
Hvis min kone får afslag på familiesammendørring. vil en klage være nok til at hun ikke behøver at forlade danmark pga ny sag??

mh
Indlæg: 10041
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: I tilfælde af afslag!!!!

Indlæg af mh » 13.10.2019 11:16:18

Det er ikke sikkert. Hvis afslaget skyldes noget, man burde have vidst kunne føre til afslag, såsom at man ikke opfylder krav der klart og tydeligt fremgår af nydanmarks hjemmeside, så er der ingen pardon og man skal rejse ud.

https://udln.dk/da/Information_til/Ansoegere.aspx
"Udrejsefrist

Hvis De har fået fastsat en udrejsefrist i forbindelse med en afgørelse truffet af Udlændingestyrelsen eller Styrelsen for International Rekruttering og Integration, vil Udlændingenævnet hurtigst muligt tage stilling til, om der foreligger sådanne ganske særlige omstændigheder, der gør, at De vil kunne blive i Danmark, mens klagen bliver behandlet i Udlændingenævnet. Finder Udlændingenævnet ikke, at der foreligger sådanne ganske særlige omstændigheder i Deres sag, påhviler det Dem fortsat at udrejse af Danmark i overensstemmelse med den af Udlændingestyrelsen eller Styrelsen for International Rekruttering og Integration fastsatte udrejsefrist. De kan ikke klage over selve afgørelsen om, hvorvidt De kan blive i Danmark under sags­behand­ling­en.

Hvis De ikke overholder den fastsatte udrejsefrist, kan De blive udvist af Danmark med indrejse­forbud, herunder blive idømt bøde eller fængsel."
mh

DortheM
Indlæg: 519
Tilmeldt: 01.06.2017 09:09:56

Re: I tilfælde af afslag!!!!

Indlæg af DortheM » 13.10.2019 11:23:34

Der er desværre også eksempler på at tilladelse fra udlændingenævnet til at blive i Danmark under klagesagens forløb, kommer EFTER den udrejse frist man har fået i afslaget på ophold.

Dvs at man skal klage meget hurtigt.

Besvar