Side 1 af 1

Registrering af udenlandsk vielse i CPR

: 08.10.2017 12:49:09
af elephant
Hej alle sammen,

Er der mon nogle der har erfaring med at få registeret sit ægteskab i Danmark førhen man flytter tilbage? Altså om det er muligt at få det gjort via digital post/mail eller lign.? Vielsesattesten er tilstrækkeligt legaliseret fra diverse myndigheder.

Vi har indsendt vores ansøgningen til Statsforvaltningen, men tænker det er en god ide at forsøge at få attesten registeret officielt i DK mens vi venter. Så jeg ikke længere står som ugift :) Vi er pt. stadig bosat i vores værtsland Grækenland.

På forhånd tak for jeres vejledning!

Re: Registrering af udenlandsk vielse i CPR

: 08.10.2017 14:05:01
af mh
Du har fsv. pligt til at oplyse ændring i din civilstand, også selv om du ikke bor i DK, og så må det bestemt være muligt at gøre det. Prøv at ringe til Borgerservice og høre, hvordan du kan gøre det fra udlandet. Muligvis kan du sende det som vedhæftet pdf-kopi.

Re: Registrering af udenlandsk vielse i CPR

: 15.10.2017 21:20:06
af AllYouNeedIsLove
Min gamle kommune ville ikke registrere det via mail/digitalt, da jeg boede i udlandet. De ville se den originale vielsesattest. Så vores blev først registreret 9 mdr. efter vielsen, da det var første gang jeg var i DK.

Men prøv bare at scan jeres vielsesattest og send den til kommunen og bed dem om at registrere det. Så må du jo se hvilket svar de vender tilbage med. :)