Dansk Visum efter "Overstay"

Her kan du skrive om/søge information om visum-reglerne, hvordan I søger om visum, dokumenter, gode råd m.v.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
madssingers
Indlæg: 1
Tilmeldt: 25.02.2019 09:34:07

Dansk Visum efter "Overstay"

Indlæg af madssingers » 25.02.2019 09:44:18

Hejsa,

Jeg er Dansker bosat på Filippinerne (har været det over 5 år) - Jeg er gift med en Filippiner og vi har tidligere været en gang I Danmark, før vi blev gift.

Vi har netop fået afslag på vores anden europa tur, grundet vores først tur for 1½ år siden, hvor kærsten kom til kun at kigge på visa datoerne og ikke havde forstået at det ikke betød hun kunne være der i hele perioden, da der var tilføjet 14 ekstra dage. Så I alt kom vi op på 42 dage i stedet for de 30 der var ansøgt om.

I vores afslag har de skrevet direkte af pga det er det ikke muligt for hende af søge visa til DK før October 2020. Der står dog også i brevet at hvis overstay er under 15 dage, er det muligt at det ikke giver karentæne.

Anways, vi er gift, ingen planer om at flytte til Danmark (Hvis vi havde ville det være en del nemmere at tage dertil og søge sammenføring, da hun har været der før), men som sagt ingen planer derom.

Jeg ville rigtig gerne i kontakt med en advokat der kunne hjælpe med en appel - Hoved årsagen til vi MEGET gerne vil til Danmark netop nu, er at min far et på det sidste stadie af kræft og lægerne er ret sikre på han har under et år tilbage at leve I. på grund af hans tilstand er han heller ikke i stand til at rejse til f.eks. UK hvis vi fik et visa dertil i stedet.

Håber der er nogen som kan hjælpe med hensyn til en god advokat (Har brugt google en masse og synes bare ikke jeg kan finde nogen med speciale I schengen, udover familie sammenføringer.

Mvh
Mads

mh
Indlæg: 10081
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: Dansk Visum efter "Overstay"

Indlæg af mh » 26.02.2019 19:14:21

De advokater som har specialiseret sig i fs kender nødvendigvis også til Schengen-reglerne.
mh
Rådgiver for ÆUG

Besvar