Skilsmisse med fælles barn

Her diskuterer vi praktiske og juridiske forhold omkring skilsmisser samt muligheden for, at en ægtefællesammenført kan blive i Danmark efter en skilsmisse

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
Triluz
Indlæg: 9
Tilmeldt: 10.02.2016 22:28:13

Skilsmisse med fælles barn

Indlæg af Triluz » 12.09.2019 12:21:46

Jeg har en masse spørgsmål, som jeg håber nogen kan hjælpe med at besvare :-) Min mand og jeg skal skilles, men jeg er usikker på, hvordan vi gør i forhold til opholdstilladelse.

Han har midlertidig opholdstilladelse og hans datter på 7 år bor også hos os og har også midlertidig opholdstilladelse. Vi har et fælles barn på 1 år, som er dansk statsborger.

Jeg har lige læst, at fordi der er fælles barn, så tager en skilsmisse 3 måneder. Men hvordan skal vi forholde os til min mands og hans datters opholdstilladelse? Skal de begge søge på ny, så min mand søger om opholdstilladelse pga vores fællesdatter og hans datter søger pga af sin fars opholdstilladelse?
Skal der søges om ny opholdstilladelse før vi søger skilsmisse, inden de 3 måneder en skilsmisse tager eller først når skilsmissen er gået igennem?
Er der regler for, hvornår vi må flytte fra hinanden? fx før eller efter skilsmissen, efter der er søgt om ny opholdstilladelse, efter der er givet opholdstilladelse på baggrund af fælles barn?

Besvar