Skilsmisse - frigivelse af sikkerhedsstillelse afvises pga mgl. dokumentation

Her diskuterer vi praktiske og juridiske forhold omkring skilsmisser samt muligheden for, at en ægtefællesammenført kan blive i Danmark efter en skilsmisse

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
nhoff
Indlæg: 3
Tilmeldt: 12.03.2012 15:18:22

Skilsmisse - frigivelse af sikkerhedsstillelse afvises pga mgl. dokumentation

Indlæg af nhoff » 08.06.2019 11:57:07

Hej

Jeg er blevet skilt sidste efterår. Min ekskone har fået ny opholdstilladelse på andet grundlag.

Jeg har skrevet til min kommune (hun bor nu i en anden) og bedt om frigivelse af sikkerhedsstillelse. De har afvist anmodningen fordi jeg ikke kan dokumentere at min ekskone har fået opholdstilladelse. Jeg kan ikke dokumentere det fordi hun ikke ønsker at udlevere en kopi af opholdstilladelsen

Hun og jeg taler ikke godt sammen mere så det er desværre begrænset hvad jeg ved om hendes ny opholdstilladelse, men jeg formoder den er givet på baggrund af vores fælles børn.

Er der nogen der ved og/eller tror det giver mening at skrive til udlændingestyrelsen og bede dem bekræfte det? Jeg tvivler personligt, da det jo er hendes personlige oplysninger som de ikke har til at udlevere til hvem-som-helst (og det er jeg jo nu).

Jeg har skrevet til kommunen og bedt dem rette henvendelse til udlændingestyrelsen, min ekskone eller hendes ny kommune, men det forholder de sig ikke til. De gentager blot afvisningen.

Gode råd søges :-)

Venlig hilsen
Niels

Abena
Indlæg: 20
Tilmeldt: 07.01.2016 02:25:09

Re: Skilsmisse - frigivelse af sikkerhedsstillelse afvises pga mgl. dokumentation

Indlæg af Abena » 05.09.2019 07:23:17

Hun behøver jo ikke give dig dokumentationen, den kan hun sende direkte til kommunen.

Bortset fra det, så må du kunne få en status på din egen inaktive sag i Udlændingestyrelsen, den bør vel også kunne gøre det. Bed Ydls. bekræfte at du ikke længere er part i hendes sag. Det er en oplysning som alene vedrører dig, som du derfor har fuld adgang til.

Besvar