datter-samvær-skilt

Her diskuterer vi praktiske og juridiske forhold omkring skilsmisser samt muligheden for, at en ægtefællesammenført kan blive i Danmark efter en skilsmisse

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
JASI
Indlæg: 1
Tilmeldt: 28.02.2017 18:21:41

datter-samvær-skilt

Indlæg af JASI » 28.02.2017 18:40:07

hej


min mand blev fs til Danmark med mig i 2013, han en forlængelse til april 2018.

vi er flyttet fra hinanden for 6 måneder siden og kan ikke sammen længere.
vi har en fælles datter på 7 måneder .

jeg har lige nogle spørgsmål som jeg håber i kan hjælpe mig med.

udlæningeservice ville ikke oplyse mig noget mere fordi jeg ikke er part af hans sag mere siger de, men de skal vurdere om hans opholdstilladelse bliver inddraget eller
han må blive boende her i Danmark,- hvor meget er chancen for det?

hvad ville der ske med min sikkerhedsgaranti ?

han har ikke noget samvær med barnet i øjeblikket, men har søgt det igennem statsforvaltning, jeg ønsker bare ikke se ham da han har været et svin, burde jeg også have en advokat til kæmpe imod ham?
jeg har ikke noget imod han skulle se sit barn men han ville irritere mig mentalt hvis vi skulle ses et andet sted end statsforvaltning hvor der kun skulle være os 3.
jeg ville have vores skænderier skulle gå ud over barnet.


hvor meget samvær får han igennem statsforvaltning?
hvad sker der hvis vi ikke bliver enige om samvær?
har han nogle chancer for få beholde opholdstilladese?

mh
Indlæg: 10167
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: datter-samvær-skilt

Indlæg af mh » 01.03.2017 09:23:02

Hvis du vil sikre at dit barn kan se begge sine forældre, noget som barnet har RET til, skal du gå med til at din mand får 'normalsamvær'.

Et lille barn har andre behov end børn i børnehave- og skolealderen, så statsforvaltningen vil tage udgangspunkt i barnets alder, når det beslutter hvordan samværet skal skrues sammen. Hvis du vil have indflydelse på det, må du sætte dig ned og lave en plan som du synes det skal være, jo før du giver din mening til kende, jo bedre.

Et lille barn har brug for hyppigere, men kortere samvær end et større barn. Fx i begyndelsen samvær hver onsdag eftermiddag og hele lørdagen eller søndagen (eller skiftevis lø.-sø.) (fx kl. 08.00 til 18.00), og så en langsom udvidelse/overgang til overnatning og samvær en hel weekend, hveranden weekend. Når barnet er blevet vant til at overnatte hos faderen, så flere sammenhængende dage i de længere ferier.
mh
Rådgiver for ÆUG

linemor
Indlæg: 42
Tilmeldt: 26.11.2013 22:50:19

Re: datter-samvær-skilt

Indlæg af linemor » 16.03.2017 16:44:56

Dit barn har krav på at se sin far lige meget om han har behandlet dig dårligt eller ej. Jeres konflikt går netop udover barnet når du nægter ham samvær.

Besvar