Fm af kone og voksen søster

Her kan du skrive om/søge infomation om familiesammenføring i andre lande end Danmark efter deres nationale regler

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
Lenada
Indlæg: 130
Tilmeldt: 04.10.2013 17:47:13

Fm af kone og voksen søster

Indlæg af Lenada » 17.10.2016 21:01:32

Kære æug, jeg har til sigt at undersøge nogle ting for en bekendt ift fm i Sverige! Personen flyttede til udlandet for primært at tage sig af sin søster som blev traumatiseret under krigen på balkan! Desværre er det for personen blevet svært økonomisk at forsørge sin familie, og når man ser sine børn og søster lide for de mest basale ting, er man i stand til at flytte! Personen overvejer at flytte til Sverige, men hele hans baggrund for dengang at flytte fra Europa var netop syge søster, som er voksen! Hvis personen flytter til Sverige, er der så mulighed for at få fm af den syge søster også? Det skal siges at søsteren bor med broderen i udlandet? Jeg tager imod alle erfaringer og gode råd, idet jeg synes det er så syndt for denne familie idet han dengang opgav alt For at tage sig af sin syge søster! Personen og hans to børn har statsborgerskab fra et andet eu-land, end Sverige. Fm skal derfor være af hans kone og søster.
Kan personen til at starte med bosætte sig i Sverige og herefter ansøge fm af kone og syge søster, via svenske nationale regler?
Samt hvad hvis personen ikke finder et job, er det så muligt for ham stadig at ansøge via svenske regler? Jeg håber virkelig på nogle gode råd.

Besvar