Markante udlændingestramninger forventes til efteråret

Her kan du dele links til interessante sider eller artikler med andre brugere.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
sibb
Indlæg: 13
Tilmeldt: 15.04.2010 20:16:37

Markante udlændingestramninger forventes til efteråret

Indlæg af sibb » 08.06.2016 12:24:24

Børsen 08 06 2016
Kommentar: Sådan kan PSO-drama glide lettere ned hos DF
Af Helle Ib, politisk kommentator, Børsen

På et hulemøde i sidste uge mellem regeringsrepræsentanter, ordførere fra De Radikale, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti var indtrykket flere steder, at en aftale om omlægning af PSO'en var meget tæt på. Men pludselig, op til Folketingets afslutningsdebat, ødelagde DF's formand Kristian Thuelsen Dahl den gode stemning i regeringskontorerne med budskabet om, at DF ikke accepterer timingen.

DF vil ikke allerede denne forsommer lægge stemmer til det sure arbejde med at forhøje bundskatten, som trods vækstperspektiver i den samlede omlægning heller ikke vækker begejstring i Venstres folketingsgruppe. For dernæst at skulle levere mandater til en måske endnu mere kontroversiel skattereform til efteråret.

…I blå blok er opfattelsen generelt, at nye markante udlændingestramninger bliver afgørende for, om DF overhovedet vil hjælpe regeringen med en skattereform til efteråret. Men en PSO-omlægning via bundskatten, der i realiteten udhuler lidt af den topskattelettelse, som De Konservative og især Liberal Alliance kæmper indædt for, kan måske gøre det en anelse lettere for DF at sluge efterårets kameler.

fundiver199
Indlæg: 15459
Tilmeldt: 15.07.2008 15:58:34

Re: Markante udlændingestramninger forventes til efteråret

Indlæg af fundiver199 » 09.06.2016 05:32:36

Generelt har jeg ikke så meget til over for disse selvudnævnte orakler, der kalder sig "politiske kommentatorer". Men der er jo ikke noget nyt i, at DF betales for at lægge stemmer til blå økonomisk politik med udlændingestramninger. Så ja det kommer da sikkert til at ske igen.

Under den forrige VK-regering gik jagtsæsonen på "brune" mennesker helt automatisk i gang hvert efterår, når der skulle forhandles finanslov. Uanset at de af DF krævede lovændringer som oftest ingenting havde med finansloven at gøre.

Hertil kommer, at menneskerettighedsdomstolen har underkendt tilknytningskravet i sin nuværende form. Og at regeringen ikke som annonceret fik kigget på reglerne for ægtefællesammenføring i den nu afsluttede folketingssamling.

Så vi behøver næppe Helle Ib eller andre "orakler" for at forudse, at der sikkert sker ændringer i reglerne for ægtefællesammenføring til efteråret. Og sandsynligvis ikke til det bedre.

Besvar