Den Australske droem..

Her kan skrive om din egen historie og/eller skæbne, og læse andres oplevelser m.v.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
Mrs.Bush
Indlæg: 1
Tilmeldt: 10.06.2013 07:01:39

Den Australske droem..

Indlæg af Mrs.Bush » 10.06.2013 07:29:00

Hej allesammen og tak for et godt forum.. Jeg har laest lidt med herinde et stykke tid paa sidelinjen uden at vaere oprettet, men taenkte at NU ville det vaere et godt tidspunkt at tilkendegive mig selv, og soege hjaelp til min situation..

Jeg har talt med mange instanser, ligeledes har min mand men ingen af os synes at vaere kommet videre og vi foeler os meget fastlaast i vores faelles ulykkelige situation..

Vi er begge 25 aar, moedtes for nogle aar siden paa internettet, hvorefter han koebte mig en rejse til Australien og sidenhen blev vi meget forelskede og giftede os d. 22 dec sidste aar.

Lykken varede kort da vi var blevet misinformeret af udlaendige-service ang. aegteskab og samliv - og indkomst.. Vi fik af vide at naar han var bosat i Australien og vi ikke levede sammen ville hans indkomst ikke paavirke min, da jeg egentligt stadig blev set som enlig, men i feb. fik jeg brev om at han tjente 300 kr for meget foer skat til at jeg var berettiget til kontanthjaelp, og derfor skulle han forsoerge mig, hvorefter vi lod os separere oven paa megen tumult med kommune, uoensket abort, misinformationer og smaa gnidninger...

Grunden til at jeg er paa kontanthjaelp er at jeg i 2003 var i en bilulykke hvor jeg braekkede nakken samt fik en erhvervet senhjerneskade og derfor ligger sagen om foertidspension ved beskaeftigelsesankenaevnet, og jeg har netop faaet brev om at jeg skal forvente 20 ugers yderligere behandlingstid..

Den situation vi sidder i goer os begge ulykkelige, og vi er paa randen til at bryde op hvis ikke vi kan komme til en loesning snarest.. Det nemmeste ville vaere hvis jeg blot kunne flytte og leve et liv med ham i Australien og af ham, da jeg desvaerre ikke kan forsoerge mig selv, men det er ikke en mulighed da jeg skal opholde mig her i landet naar jeg er paa offentlig understoettelse, og vi har faaet af vide at famliesammenfoering ikke er en mulighed da jeg har faaet offentlige ydelser de sidste 3 aar.

Vi ved ikke hvor vi staar og hvad vi kan goere for at vaere sammen, arbejdstilladelse ser ej heller ud til at vaere en mulighed da han ikke er i nogen retning af positivliste, trods han er en arbejdsbi og har haft fast og solidt arbejde gennem 7 aar uden fravaer saa synes det hele at se sort ud.. Vi vil gerne etablere os her i Danmark og leve et langt og lykkeligt liv her sammen..

Jeg haaber inderligt at nogen kan hjaelpe..

mh
Indlæg: 10081
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: Den Australske droem..

Indlæg af mh » 10.06.2013 19:07:00

Jamen hør nu: de danske love og regler bestemmer da ikke, om du kan flytte ned til din mand, hvis han ellers er i stand til at forsørge dig.

ALTSÅ: hvis du har mod på at flytte til Australien, så skal du læse her:
http://www.immi.gov.au/migrants/partner ... r/309-100/

Det kan være, de 20 uger går hurtigere, når du ved at den løsning er til rådighed.

Og, hvis du får din pension, så er der godt nyt her:
https://www.borger.dk//Sider/Hvis-du-ge ... andet.aspx

Du kan nemlig få den med dig! Det kan være, det ikke er det fulde beløb, men du får i hvert fald en del. Der vil så være noget arbejde forbundet med at få den beskattet på den rigtige måde.

Hvis I begge VIL at jeres liv skal være i DK, så må du også afvente afgørelsen, og når du forhåbentlig får pensionen, så kan du bruge Sveriges-løsningen til at få din mand til DK - UDEN alle de der krav, som du ikke kan opfylde. Det kræver så at I er mindst 3 måneder og helst længere tid i et andet EU-land. Et oplagt land for jer to er jo England. Måske endda til en permanent løsning?

Læs om muligheden her: gå op og klik på RÅDGIVNING, så på FLYTTE TIL SVERIGE/EU-LAND.
mh
Rådgiver for ÆUG

Besvar