Permanent ophold som selvstændig?

Her kan du skrive om/søge information om, hvorledes man opnår permanent opholdstilladelse i Danmark og/eller får dansk statsborgerskab.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
hr.tudse
Indlæg: 20
Tilmeldt: 03.09.2009 22:15:56

Permanent ophold som selvstændig?

Indlæg af hr.tudse » 17.04.2011 17:37:31

Hej alle

Er der nogen der ved hvordan man forholder sig hvis man som selvstændig søger om permanent ophold? hvordan udregner man om et job så er fuldtid?
Er der istedet en min. grænse for indtægt?
Min hustru vil gerne starte egen virksomhed, men ikke hvis det ødelægger hendes muligheder for permanet ophold.

vh og god påske

Thomas

fundiver199
Indlæg: 15459
Tilmeldt: 15.07.2008 15:58:34

Re: Permanent ophold som selvstændig?

Indlæg af fundiver199 » 17.04.2011 17:45:29

Der er lige kommet en ny og ganske fyldestgørende vejledningstekst om permanent ophold på Nyidanmark:

http://www.nyidanmark.dk/da-dk/Ophold/p ... -5-aar.htm

hr.tudse
Indlæg: 20
Tilmeldt: 03.09.2009 22:15:56

Re: Permanent ophold som selvstændig?

Indlæg af hr.tudse » 17.04.2011 21:07:31

mange tak!!

Pelle
Indlæg: 262
Tilmeldt: 05.04.2014 17:11:08

Re: Permanent ophold som selvstændig?

Indlæg af Pelle » 29.09.2016 07:07:59

Hej,
Vi står lidt i samme situation som ovenstående så jeg puster lige liv i denne igen.
Jeg har prøvet at læse på nyidanmark.dk omkring beskæftigelseskravet som selvstændig, men der står ikke rigtig noget konkret der skal opfyldes. Så som min. omsætningen, antal ansatte, skal man have overskud, osv. Er der nogen der ved noget?

mh
Indlæg: 9890
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: Permanent ophold som selvstændig?

Indlæg af mh » 29.09.2016 15:38:18

Der står noget under 'Start-up':
https://www.nyidanmark.dk/da-dk/Ophold/ ... ivende.htm

"Når man ansøger om forlængelse som selvstændig, skal man vedlægge en ny vurdering fra ekspertpanelet.

:!: Dette gælder dog ikke selvstændige, der har fået opholdstilladelse før 1. januar 2015. Ansøgninger om forlængelse af sådanne tilladelser behandles efter de regler, som var gældende indtil den 31. december 2014. Ejere af disse virksomheder skal vedlægge dokumentation for økonomisk aktivitet og evt. overskud samt for det, der evt. blev bedt om ved den oprindelige tilladelse, foruden dokumentation for autorisation (kun hvis arbejdet kræver dansk autorisation)."

Nu er det godt nok under 'forlængelse', men ved ansøgning om permanent ophold skal man jo opfylde de samme betingelser som for at få forlænget.
mh

Besvar