Lov om dansk indfoedsret - para.8

Her kan du skrive om/søge information om, hvorledes man opnår permanent opholdstilladelse i Danmark og/eller får dansk statsborgerskab.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
Mads Skov
Indlæg: 2
Tilmeldt: 23.01.2018 16:11:08

Lov om dansk indfoedsret - para.8

Indlæg af Mads Skov » 23.01.2018 16:27:14

Hej alle

Jeg er dansk statsborger (foedt i Danmark), som er udenlandsk gift (ikke EU) med to boern paa 21 og 13. De er begge foedt i udlandet, men har boet i Danmark permanent de sidste 8 aar. Foer dette har vi kun boet udenfor (Danmark).

Spoergsmaalet gaelder nu loven om dansk indfoedsret paragraf 8.

Har altid hoert man skal soege om BEVARELSE af det danske statsborgskab mellem det 21 og 22 aar, men mener at laese i loven at dette ikke er noedvendigt med mindre vedkommende "aldrig har boet her i riget og ej heller har opholdt sig her under forhold, der tyder på samhørighed med Danmark"

Dvs mit aeldste barn paa 21 ikke behoever at soege om bevaring af statsborgerskabet da han har boet permanent i Danmark de sidste 8 aar ?

Paa forhaand tak

Samt MVh

Mads

mh
Indlæg: 9843
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: Lov om dansk indfoedsret - para.8

Indlæg af mh » 24.01.2018 08:25:18

Jo, der SKAL stadig søges. Besøg evt. facebook-siden Dobbelt Statsborgerskab. Der kan du få en nøjagtig vejledning.
mh

Mads Skov
Indlæg: 2
Tilmeldt: 23.01.2018 16:11:08

Re: Lov om dansk indfoedsret - para.8

Indlæg af Mads Skov » 07.02.2018 14:22:06

Kaere MH, tusind tak for dit svar :-) Gaar straks i gang.

Mvh

Mads

Besvar