Permanent ophold (gift med en dansker og har 2 børn)

Her kan du skrive om/søge information om, hvorledes man opnår permanent opholdstilladelse i Danmark og/eller får dansk statsborgerskab.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
dred
Indlæg: 3
Tilmeldt: 08.01.2018 14:42:29

Permanent ophold (gift med en dansker og har 2 børn)

Indlæg af dred » 08.01.2018 14:51:02

Goddag,

Jeg kommer fra irland, og har boede her i Danmark siden 2012.
Jeg er gift med en dansker og vi har 2 børn sammen som er født i Danmark. Siden 2014, arbejder jeg her i Danmark også.
Vi vil gerne søge om permanent ubegrænset ophold til mig her i Danmark. Jeg har et cpr nummer siden 2010.
Men! jeg er rigtig forvirret over hvilken dokument jeg skal udfyld.

Er det så den dokument der hedder OD1 Ansøgning om EU- opholdsdokument ?

mange mange tak hvis der er nogen der kan hjælpe!

mh
Indlæg: 9932
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: Permanent ophold (gift med en dansker og har 2 børn)

Indlæg af mh » 08.01.2018 19:23:12

mh

dred
Indlæg: 3
Tilmeldt: 08.01.2018 14:42:29

Re: Permanent ophold (gift med en dansker og har 2 børn)

Indlæg af dred » 09.01.2018 08:28:02

tusind tak MH :-))

dred
Indlæg: 3
Tilmeldt: 08.01.2018 14:42:29

Re: Permanent ophold (gift med en dansker og har 2 børn)

Indlæg af dred » 09.01.2018 08:32:12

jeg har en anden spørgsmål,
Når jeg kommer til den poing hvor jeg skal sæt et krus på enten:

Medfølgende familie
studier
arbejde
seælvstændig
tilskrækkelige midler
andet

hvilken skal jeg valg? det er bare fordi, jeg har et arbejde, jeg er gift med min kone og vi har børn så jeg er ikke sikker hvilken jeg skal valg?

også, når man skal udfyldt sin partners appendix der store Søger ansøgers ægtefælle/partner også om EU-opholdsdokument i Danmark / Does the spouse/partner also apply for EUResidence
Document in Denmark?

men hun er dansk? skal jeg bare lade være med at fyld ud den dele eller skal man gøre andet?

mvh,

mh
Indlæg: 9932
Tilmeldt: 25.09.2007 11:20:33
Geografisk sted: Istanbul, Tyrkiet/Tyskland
Kontakt:

Re: Permanent ophold (gift med en dansker og har 2 børn)

Indlæg af mh » 09.01.2018 09:06:20

Du er EU-borger, så du kunne frit slå dig ned i DK, hvis du fx havde tilstrækkelige midler evt. i form af en ‘sponsor’ (fx din ægtefælle forsørgede dig).

Nu er du i arbejde, så du skal vel krydse af for det. Og ‘nej’ til om din ægtefælle også søger opholdskort.
mh

Besvar