Statsborgerskab med børn.

Her kan du skrive om/søge information om, hvorledes man opnår permanent opholdstilladelse i Danmark og/eller får dansk statsborgerskab.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
Marky_DK
Indlæg: 15
Tilmeldt: 21.09.2010 09:56:56

Statsborgerskab med børn.

Indlæg af Marky_DK » 03.12.2016 11:42:21

Kære alle sammen.

Har været på en rejse med min kone i over 6år for at integrere hende samt børn i Danmark (De kommer fra Thailand) og har igennem tiden brugt dette fantastiske forum som en støtte til mange af de spørgsmål som er opstået under vejs.

Vi er gift, jeg er dansk statsborger, min kone har permanent ophold, bestået dansk uddannelse 3, har arbejdet siden hun kom til Danmark (minus 3 uger for lidt over 4 år siden), stadig lykkeligt ansat uden udsigt til ændring.

Har taget indførelsesretsprøve her torsdag D. 1/12 2016 og det er overhængende sandsynligt at den er bestået.

Sagen er den at den store pige er 16½ år gammel. Jeg vil gerne vide hvor lang behandlingstiden er på Dansk statsborgerskab er og dermed hvor stor chancen er for at hun kan opnå statsborgerskab sammen med sin mor uden selv at skulle igennem den samme mølle senere i livet (altså før hun bliver 18)?

Når vi ansøger, skal vi gøre noget i forhold til børnene og ansøgningen. Jeg tænker på: følger de med automatisk eller skal man gøre noget specielt?

Varme hilsner
Familien Nielsen

Besvar