Ægteskab uden Grænser søger deltagere til et fokusgruppeinterview i Århus

Her finder du beskeder fra ÆUGs bestyrelse m.v.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
ÆUG´s bestyrelse
Indlæg: 55
Tilmeldt: 29.09.2013 08:48:54

Ægteskab uden Grænser søger deltagere til et fokusgruppeinterview i Århus

Indlæg af ÆUG´s bestyrelse » 06.08.2016 15:31:06

Vilkårsgruppen i ÆUG vil i efteråret gennemføre en større trivselsundersøgelse blandt ÆUG’s medlemmer og andre familiesammenførte, og den skyder vi i gang med et fokusgruppeinterview om jeres oplevelser med at blive familiesammenført, og hvordan det har påvirket jeres generelle trivsel og jeres forhold til hinanden.

Fokusgruppeinterviewet finder sted mandag d. 15.08. fra kl 19.30 og et par timer frem, ca 10 minutters gang fra Hovedbanegården i Århus. Der vil blive serveret sandwich og drikkevarer undervejs. Vi søger derfor folk i Århus-området, der vil dele deres oplevelser i forbindelse med familiesammenføringsprocessen og livet i Danmark som internationalt par med os i et mere dybdegående fokusgruppeinterview.

Louise Duarte og Signe Hermann fra Vilkårsgruppen vil være til stede, og fokusgruppeinterviewet vil blive faciliteret af cand.scient.pol. og Ph.D.-studerende Anna Bager-Elsborg. Vi vil optage interviewet eller dele af det til senere brug i pressemeddelelser, rapporter eller artikler, men I kan sagtens vælge at være anonyme uden for fokusgruppen og f.eks. blive citeret som ”Peter” eller som ”kvinde, 31 år”.

Hvis det har interesse og du har mulighed for at deltage, kan du kontakte os på info@aegteskabudengraenser.dk senest torsdag d. 11.08. Skriv din alder, din ægtefælles oprindelsesland, hvornår I søgte familiesammenføring, om I har opnået permanent opholdstilladelse, og hvorvidt I har børn. Hvis vi får flere henvendelser, end vi har fokusgruppepladser til, forbeholder vi os ret til at sammensætte fokusgruppen, så den er fordelt ligeligt mht. køn, alder og ægtefællens oprindelsesland. Vi melder tilbage hurtigst muligt efter 11.08.

Vi glæder os til at se jer!

Mange hilsner fra Louise og Signe, Vilkårsgruppen

Besvar