Ny rådgiver i ÆUG

Her finder du beskeder fra ÆUGs bestyrelse m.v.

Redaktører: ZB, AUG Board

Besvar
Kim P. Nyberg
Indlæg: 2004
Tilmeldt: 02.02.2009 11:41:42
Geografisk sted: Herning
Kontakt:

Ny rådgiver i ÆUG

Indlæg af Kim P. Nyberg » 23.10.2019 12:11:54

Ægteskab Uden Grænser har den store fornøjelse, at kunne byde Jens indenfor som Juniorrådgiver. Han sagde i aftes ja tak til udfordringen. Det er vi rigtig glade for.

En del af vores følgere kender Jens fra diverse facebookgrupper, hvor han træfsikkert har svaret på masser af spørgsmål om EU reglerne i almindelighed og Sverige i særdeleshed gennem længere tid. Her vil han fortsat svare på spørgsmål og I vil også kunne møde ham på vores rådgivningsmail fremover.

Jens er vores tredje juniorrådgiver. I forvejen har vi Ted og Dorthe med på holdet. Vores formand og seniorrådgiver, Kim, er supervisor for alle tre.

For dem af jer, som bruger vores forum, er der også dér kyndige hænder til at hjælpe med rådgivning. Her er profilerne skaanebo og mh de skarpeste knive i skuffen og har utrætteligt svaret på tusindvis af ting i langt over 10 år. Derfor også en stor tak til dem for det store arbejde de yder på forum. Vi skal dog bede om, at man ikke sender dem private beskeder, men at man holder sine spørgsmål ude i det åbne forum. Er det særligt sensitive spørgsmål, kan de stilles i fortrolighed på vores rådgivningsmail.
Formand for og juridisk rådgiver i Ægteskab Uden Grænser

Besvar