Søgningen gav 15435 resultater

af fundiver199
23.07.2008 05:23:04
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: britisk statsborger!
Svar: 21
Visninger: 3659

Ja det har lige siden loven blev vedtaget i 2002 været den danske regerings praksis, at man tolker reglerne helt til grænsen og helst også et stykke over, og først når/hvis en domstolsafgørelse går imod ens stærkt tendensiøse tolkning, giver man modvilligt borgerne små stumper af deres rettigheder t...
af fundiver199
23.07.2008 05:16:35
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: I Arbejde 3 måneder i SEK
Svar: 10
Visninger: 1635

Thja hvis det er rigtigt, så kan de vel snart lige så godt bare tage konsekvensen og lade alle søge FS i Danmark efter EU-reglerne. Det er jo ret pjattet, at folk skal flytte over på den anden side af Øresund i nogle få måneder samt finde et midlertidigt bijob i Sverige, alene for at blive sidestill...
af fundiver199
22.07.2008 08:10:54
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: ER US kommet bagefter med sagsbehandlingerne gnerelt?
Svar: 5
Visninger: 953

US kan sagtens udstede en opholdstilladelse, selvom den ene eller begge ægtefæller endnu ikke er fyldt 24 år. Opholdstilladelsen gælder så bare først fra det øjeblik, hvor det er tilfældet. Opholdstilladelsen kan udstedes op til 6 måneder før 24 års fødselsdagen, d.v.s. når begge ægtefæller er fyldt...
af fundiver199
19.07.2008 00:55:41
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Fra au aupair til FS, 24 års reglen...hjælp
Svar: 5
Visninger: 1704

De 70.000 er vel bankgarantien på cirka 57.000 kroner, men denne skal jo ikke betales "cash til Udlændingestyrelsen". Der er netop tale om en GARANTI, hvilket typisk er noget, man betaler sit bank et mindre årligt gebyr for at få dem til at stille. Man skal således have en vis kreditværdighed for at...
af fundiver199
18.07.2008 07:45:15
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: familiesamforing til min indisk kaereste
Svar: 1
Visninger: 712

Hvis din kæreste søger et turistvisum til Danmark (Schengen) i Australien, og I herefter indgiver en ansøgning om familiesammenføring i Danmark, så kan hun opholde sig her i landet, medens ansøgningen behandles. Det kræver så selvfølgelig, at du til den tid opfylder diverse krav i Danmark såsom alde...
af fundiver199
17.07.2008 23:18:04
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: 2-10 uger, er det det eller??
Svar: 8
Visninger: 1399

Hej Ivana. Ja, du skal finde dig et job i Sverige og herefter skal du enten sige dit danske job op eller tage orlov fra det, og så arbejde et par uger for den svenske arbejdsgiver. Det, der nu står helt klart, er, at det i princippet ikke har nogen som helst betydning, om du arbejder i 1 uge eller 1...
af fundiver199
17.07.2008 14:32:27
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Fra au aupair til FS, 24 års reglen...hjælp
Svar: 5
Visninger: 1704

Som et lille P.S. er der ikke noget at sige til, at hendes værtsfamilie er lidt irriterede over forløbet. De har jo betalt hendes flybillet herop og havde selvfølgelig regnet med til gengæld at have hjælp i huset i mere end 6 måneder. I skal derfor næppe forvente, at I fremover vil være perlevenner ...
af fundiver199
17.07.2008 14:22:32
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Fra au aupair til FS, 24 års reglen...hjælp
Svar: 5
Visninger: 1704

Det står ret klart beskrevet på Ny i Danmarks hjemmeside, at 24-års regel og meget andet kan fraviges, hvis den danske part har særbørn og har normalt samkvem med disse. http://www.nyidanmark.dk/da-dk/Ophold/familiesammenfoering/aegtefaeller/ Jeg vil derfor mene, at I bare skal se at få indleveret e...
af fundiver199
17.07.2008 14:05:07
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: 2-10 uger, er det det eller??
Svar: 8
Visninger: 1399

Du skal være opmærksom på, at det ikke er nok, at du har boet og arbejdet i et andet EU-land. Din ægtefælle skal også have boet der sammen med dig og vel at mærke have opnået en opholdstilladelse, hvilket let kan tage meget længere tid end 2 uger. Det kan godt være, at svarene fra Udlændingeservice ...
af fundiver199
17.07.2008 13:54:41
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Forsørgerkrav i DK ved brug af EU-regler?
Svar: 1
Visninger: 641

Prøv at kigge på Ny i Danmark hjemmesiden. Der står det givetvis beskrevet, når stor en indkomst de danske myndigheder forlanger i.f.m. familiesammenføring efter EU-reglerne. Det er ikke sikkert, at beløbet er specielt højt, for fra officielt hold siger man jo, at det er muligt at leve for starthjæl...
af fundiver199
17.07.2008 00:50:44
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Udlændingeservice ved ikke hvad de siger!!!!
Svar: 10
Visninger: 1732

Hej Rina Det afgørende er ikke, hvilket statsborgerskab, du har, så længe det vel at mærke er fra et EU-land. Det afgørende er alene, hvor du og din ikke-EU ægtefælle har bopæl og arbejde. EU-reglerne kan således kun bruges til at søge opholdstilladelse til en ikke-EU ægtefælle, hvis man bor og arbe...
af fundiver199
16.07.2008 01:45:07
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: hvordan står vi
Svar: 2
Visninger: 944

Jeg kan jo ikke garantere jer noget, men umiddelbart vil jeg tro, at jeres ansøgning bare er havnet i "7-måneders bunken" p.g.a. aldersforskellen. I praksis betyder dette vist ikke ret meget andet, end at jeres ansøgning er kommet bag i køen, fordi Udlændingeservice har dårligere servicemål for såka...
af fundiver199
16.07.2008 01:37:58
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: HALLØJ, hjœlp med 24-reglen.
Svar: 1
Visninger: 742

Re: HALLØJ, hjœlp med 24-reglen.

Da du er under 24 år kan du og din kæreste desværre ikke søge om familiesammenføring i Danmark efter de nationale danske regler. Hvis I vil bo i Danmark med det samme, er der derfor ikke anden mulighed, end at hun kommer hertil for at studere eller evt. for at være au-pair pige. "Sverigesløsningen" ...
af fundiver199
15.07.2008 16:36:51
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Hvordan kan man vende tilbage til DK?
Svar: 12
Visninger: 1878

Re: Hej

Hejsa. Som det ser ud nu skal du have arbejdet i Sverige i 10 uger for at kunne vende tilbage til dk via eu-reglerne. Hvis i söger fra Sverige saa vil der ikk ske noget hvis i faar afslag, altsaa kan i stadig blive i Sverige. Vælger i derimod at flytte til dk og söge derfra og faar i afslag saa kan...
af fundiver199
15.07.2008 16:26:01
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Blot arbejdssøgende?????
Svar: 6
Visninger: 1246

Så vidt jeg har forstået det, så kan der i Sverige være stor forskel på sagsbehandlingstiden, alt efter hvor i landet man søger familiesammenføring. Og Malmø er ikke overraskende det sted, hvor det tager længst tid. Det er fint, at der nu er skabt klarhed over, at der ikke kan stilles nogen krav til...