Søgningen gav 30 resultater

af Busharraf
11.06.2014 13:20:27
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: EU FAMILIESAMMENFØRING I FRANKRIG
Svar: 1
Visninger: 332

EU FAMILIESAMMENFØRING I FRANKRIG

Hejsa, Hvis man flytter fra DK til Frankring og skal gøre bruge af fri bevæglighed inden for EU. Hvor skal man henvende sig henne i frankrig for at opnå eu familiesammenføring. Man har dog 3 måneder inden man skal fortælle franske myndigheder. Jeg håber at nogen kan fortælle mig, hvem skal man tag f...
af Busharraf
27.11.2013 12:00:53
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Tidsubegrænset opholdstilladelse og barsel
Svar: 1
Visninger: 530

Tidsubegrænset opholdstilladelse og barsel

Hejsa, Jeg har et spørgsmål til permanent opholdstilladelse. Ved perm. opholdstilladelse skal man opfylde 3 års beskæftigelseskrav, hvor barsel indgår hvis det er inden for ansættelsesforholdet. Desuden er en af betingelser, at man skal være beskæftiget ved ansøgningstidspunktet, samt hvor tilladels...
af Busharraf
12.08.2013 10:28:14
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Dansk statsborgerskab for ægtefællen
Svar: 11
Visninger: 2435

Re: Dansk statsborgerskab for ægtefællen

Hejsa igen, Tak for svarene. Ja mit spørgsmål vedr. Statsborgerskab for udenlandske borger som er blevet familiesammenført efter de nationale regler. http://www.justitsministeriet.dk/arbejdsomr%C3%A5der/statsborgerskab/udenlandske-statsborgere/betingelser/ophold Jf. justitsministers hjemmeside fremg...
af Busharraf
09.08.2013 08:23:22
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Dansk statsborgerskab for ægtefællen
Svar: 11
Visninger: 2435

Re: Dansk statsborgerskab for ægtefællen

Hejsa,
Er der ingen der har hørt noget om ovennævnte indlæg.

Vh
af Busharraf
30.07.2013 00:36:50
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Dansk statsborgerskab for ægtefællen
Svar: 11
Visninger: 2435

Dansk statsborgerskab for ægtefællen

Hejsa allesammen... Jeg har et spørgsmål. Men inden spørgsmål vil jeg takke mange gang. Desuden mener jeg at det er dejligt forum som har svaret på mange spørgsmål gennem tiderne. Men mit spørgsmål er i forhold til statsborgerskab v. neut. Jeg kan læse mig lidt frem til, at man kan søge statsborgers...
af Busharraf
24.01.2013 11:44:01
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Orienteringsbrev efter 14 måneder ventetid for Permanent oph
Svar: 9
Visninger: 1435

Re: Orienteringsbrev efter 14 måneder ventetid for Permanent

Hejsa,
Tillykke med din Pem. ophold.

Hvis du har lyst, Kan du så fortælle lidt omkring din dokumentations materiale.

Hvor meget gjorde du ud af for at dokumenterer de enkelte krav.

Hvad lagde du som bilag ift beskæftigelsen.
af Busharraf
17.12.2012 13:39:47
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Spørgsmål til beskæftigelse
Svar: 7
Visninger: 993

Re: Spørgsmål til beskæftigelse

Hejsa, Jeg sidder her ved at opgøre samlede beskæftigelse. Og jeg kommer frem til, at pt har min ægtefælle 35 måneders beskæftigelse, mens der skal redgøres for 36 måneder. Men der har været 2 måneder på et tidspunkt, hvor ægtefællen havde 2 måneders fuldtidsarbejde, pga. økonomiske vanskeligheder. ...
af Busharraf
12.07.2012 10:16:29
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Permanent ophold på baggrund af uddannelse
Svar: 15
Visninger: 1671

Re: Permanent ophold på baggrund af uddannelse

Hejsa, Et tillægsspørgsmål til uddannelsen. Hvis man opfylder beskæftigelseskravet på 3 år inden for 5 år. Og herefter vælger man påbegynde studie/uddannelsen. Dvs. ved ansøgning til PUT opfylder man 3 års krav, og man er påbgyndt et studie. Således man er under uddannelsen under den lange sagsbehan...
af Busharraf
03.07.2012 13:34:08
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Spørgsmål til beskæftigelse
Svar: 7
Visninger: 993

Re: Spørgsmål til beskæftigelse

Hejsa, Jeg har et tillæg spørgsmål! Nu hvor sagsbehandlingstider er så lange. Så er mit spørgsmål om man kan søge inden man opfylder beskæftigelseskravet. I konkrete tilfælde har man. pr. 31/8 opnået 2,75 år beskæftigelse. Dvs. 2 år og 9 måneder. Man vælger at søge pr. 31/8 2012, mens sagsbehandling...
af Busharraf
15.06.2012 09:44:53
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Lovforslag om tidsubegrænset ophold sendt i høring
Svar: 138
Visninger: 14254

Re: Lovforslag om tidsubegrænset ophold sendt i høring

Hejsa,

Som led af diskussionen vedr. Beskæftigelseskravet.

I den gamle krav talt sygdom og orlov og barselsorlov med i beksæftigelseskravet.

Vil det også være tilfældet i den kommende lovforslag....Jeg har forsøgt at læse lovforslaget, men jeg blev ikke kloger på det.

Tak.
af Busharraf
06.06.2012 11:00:03
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Lovforslag om tidsubegrænset ophold sendt i høring
Svar: 138
Visninger: 14254

Re: Lovforslag om tidsubegrænset ophold sendt i høring

Hejsa,
Som led af diskussionen vedr. Beskæftigelseskravet.

I den gamle krav talt sygdom og orlov og barselsorlov med i beksæftigelseskravet.

Vil det også være tilfældet i den kommende lovforslag....
af Busharraf
06.12.2011 16:15:30
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Permanent ophold
Svar: 19
Visninger: 3981

Re: Permanent ophold

Det er korrekt, at der er flere krav i forbindelse med de 70 point.

Der er fuldtidsarbejde mv, som natrulighvis også skal opfyldes, før de 70 point er hjemme.

Men hvis jeg har nu bestået dansk3, kan jeg så opnå de 70 point + 15 point = 85 point uden have haft dansk 2.
af Busharraf
06.12.2011 14:11:24
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Permanent ophold
Svar: 19
Visninger: 3981

Re: Permanent ophold

Hejsa, I forbindelse med permanent ophold skal man have 100 point. For at opnå 70 point, skal man have bestået dansk 2 (der er yderligere krav til 70point). For at opnå 15 point skal man have bestået dansk3 eller udannelse eller 4 års arbejde. Spørgsmåel er så, at hvis man har kun bestået dansk 3, s...
af Busharraf
10.03.2011 10:12:47
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Skifte fra Danske regler til EU modellen
Svar: 4
Visninger: 339

Re: Skifte fra Danske regler til EU modellen

Hejsa, Nu er jeg blevet lidt i tvivl. Efter at have læste indlæget. Hvis man nu har fået FS jf. danske regler. Dvs. man har et midlertidligt opholdstilladelse i danmark. Det har man fået for ca. 4 år siden, hvor ægtefællen er kommet fra et ikke EU land. Kan man ikke vælge at benytte EU regler og fly...
af Busharraf
12.01.2011 11:44:04
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: TID ved godkendt FS
Svar: 2
Visninger: 286

TID ved godkendt FS

Hejsa, Jeg vil gerne hører om nogen har erfaring med nedenstående. Hvis man får godkendt sin FS efter danske regler. Og ansøgning er blevet afleveret i sit hjemland. Hvor lang tid har man til at indhendte sin opholdstilladelse fra ambassade.? Hvor lang tid har man fra hentet sin opholdstilladelse i ...