Søgningen gav 177 resultater

af Nashenas_Dk
02.09.2018 14:46:58
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Skal vi giftes først?
Svar: 4
Visninger: 273

Re: Skal vi giftes først?

Jamen, så tag du over til hende og bo sammen med hinde på samme adresse i 1½ år, derefter vender I tilbage.
af Nashenas_Dk
22.08.2018 23:03:57
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Hurtigt spørgsmål - opholdstid i EU
Svar: 1
Visninger: 204

Re: Hurtigt spørgsmål - opholdstid i EU

Når han er spansk statsborger, kan han når som helst flytte til Danmark og tag til Statsforevaltning for at søge registereringsbevis.
af Nashenas_Dk
16.08.2018 11:07:51
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: opholdstilladelse udløber
Svar: 3
Visninger: 254

Re: opholdstilladelse udløber

Din kone skal søge om permenent opholdtilledelse og hun kan lige så godt gå i gang med at søge nu. Man får ikke besked fra myndigheder.
af Nashenas_Dk
08.05.2018 17:08:42
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Dansk statsborgerskab for ægtefællen
Svar: 11
Visninger: 2427

Re: Dansk statsborgerskab for ægtefællen

Man kan søge om dansk statsborger efter 6 år, hvis man har opholdsret efter eu-regler, og der tag 2 år og behandle det. Så alt i alt 8 år vil det tag og få danske paset i hånden.
af Nashenas_Dk
19.03.2018 19:05:41
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Skatsborgstab - opholdstilladelse efter EU-regler
Svar: 5
Visninger: 446

Re: Skatsborgstab - opholdstilladelse efter EU-regler

6 år efter man har fået opholdstilladelse i DK
af Nashenas_Dk
18.03.2018 19:06:57
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Skatsborgstab - opholdstilladelse efter EU-regler
Svar: 5
Visninger: 446

Re: Skatsborgstab - opholdstilladelse efter EU-regler

Når du har permanent opholdstilladelse i DK efter EU-regler kan du søge dansk statsborgerskab efter 6 år. ellers er der det samme regler som alle andre EU-borgere og tredjelandsborgere .
af Nashenas_Dk
20.11.2017 19:40:01
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Fripladstilskud
Svar: 3
Visninger: 425

Re: Fripladstilskud

Nej, det kan du rolig søge.
af Nashenas_Dk
27.06.2017 10:41:46
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Tilbagerejsetilladelse fra EU-ambassade
Svar: 7
Visninger: 756

Re: Tilbagerejsetilladelse fra EU-ambassade

Man kan jo ikke have et lovlig ophold i Dk, da opholdstilladelsen er udløbet og befinder sig i udland.
af Nashenas_Dk
23.06.2017 15:04:02
Forum: Ophold efter EU-regler
Emne: Forlængelse eller Permanent Ophold?
Svar: 1
Visninger: 397

Re: Forlængelse eller Permanent Ophold?

Det lyder som om at hun er her på baggrund af EU-regler da du nævner Statsforvaltningens. Hun skal bare søge om permanent opholdstilladelse med det sammen hos Statsforvaltningens. http://www.statsforvaltningen.dk/site.aspx?p=8873 _______________________________________________________________ Ansøgn...
af Nashenas_Dk
18.06.2017 11:46:30
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: tilbagerejsetilladelse
Svar: 3
Visninger: 403

Re: tilbagerejsetilladelse

Det koster ikke noget. Ja, det er en blankete som skal udfyldes og aflever til den lokal politi eller hvis i bor i Kbh. Aflever det til udlæningestyrlsen.

https://www.nyidanmark.dk/da-dk/Blanket ... earch=True
af Nashenas_Dk
09.06.2017 15:50:57
Forum: Ægteskab & Vielse
Emne: Islamisk gift med kæresten
Svar: 11
Visninger: 1554

Re: Islamisk gift med kæresten

Hvis du bor i KBH, så kan I blive viet i Imam Ali Moskéen.

http://www.imamalimoske.dk/
af Nashenas_Dk
28.05.2017 14:12:27
Forum: Visum
Emne: Hjælppppppp
Svar: 3
Visninger: 751

Re: Hjælppppppp

*Kan min mand få Eu opholdstilladelse selv om han bosætter og venter svaret i sit hjemland? Jeg Kender det ikke når det er Sverige, men det kan man godt i Danmark for EU-borger og deres ægtefælle fra en ikke EU-land. Min nieces mand har søgt om opholdstilladelse efter EU-regler fra Iran og har fået...
af Nashenas_Dk
18.05.2017 17:37:48
Forum: Øvrigt
Emne: Integrationskontrakt
Svar: 2
Visninger: 709

Re: Integrationskontrakt

Sådan som du beskriver, har hun ophold efter EU-regler i DK, derfor er hun ikke under integration lov og derfor skal hun ikke skrive under på en integrationskontrakt. Og det har ingen indflydelse på hendes permanent opholdstilladelse efter 5 år.