Søgningen gav 96 resultater

af BNS82
07.09.2019 01:30:23
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Flexjob
Svar: 7
Visninger: 131

Re: Flexjob

At hun har familie i Danmark ændre vel ingen ting..? Nej, hvis det skulle ændre noget skulle det være til den forkerte vej, at US tror det er pga. dem hun vil til Danmark og derfor vil fokusere mere på om ægteskabet er proforma, men det er bare gæt for egen regning på baggrund af erfaring fra ansøg...
af BNS82
04.09.2019 18:12:33
Forum: Visum
Emne: Visum efter afslag på FS
Svar: 21
Visninger: 323

Re: Visum efter afslag på FS

Du siger også i sigte efter gamle regler, opfylder i så de nye regler?
Ellers vil jeg også sige EU regler, det burde også tage meget kortere tid, før i er sammen i Danmark, end den tid der går med klager og ansøgninger
af BNS82
04.09.2019 17:54:42
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Flexjob
Svar: 7
Visninger: 131

Re: Flexjob

Jeg går ud fra grunden til du ikke snakker om det 6. Krav er fordi du ved at din 9. Klasse opfylder det krav. Men zeawen har ret i at du opfylder beskæftigelseskravet, så du opfylder 2 krav, så din kommende kone skal opfylde 2 af sine, hvor sprog og arbejde, nok vil værre det letteste, da US efter m...
af BNS82
03.09.2019 21:06:18
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Hjemrejse under FS ventetid
Svar: 4
Visninger: 105

Re: Hjemrejse under FS ventetid

Nej, det vil ikke have negativ indflydelse, og det er en god idé at hun gør det, fremfor at kede sig og trille tommelfingre i DK. Men en tilbagerejsetilladelse, gælder kun i 90 dage af gangen. Med hensyn til Skat, så tvivler jeg på et hun skal betale Skat, men hvis hun ikke er i Danmark, kan du ikk...
af BNS82
13.08.2019 21:47:39
Forum: Livet i Sverige og Tyskland
Emne: Thailænder med permanent opholdstilladelse i Sverige
Svar: 6
Visninger: 108

Re: Thailænder med permanent opholdstilladelse i Sverige

Men hun er vel ikke svensker hvis hun "kun" har permanent opholdstilladelse?
Kan man bruge EU regler, hvis man har permanent opholdstilladelse og ikke statsborgerskab?
af BNS82
10.08.2019 19:01:00
Forum: Ophold på andet grundlag
Emne: Erfaringer med muligheder for studie visum
Svar: 3
Visninger: 107

Re: Erfaringer med muligheder for studie visum

Højskole kunne, være måden at få dansk klart til uddannelse, min kone prøvede at få visum til dette ophold: https://www.askov-hojskole.dk/danish-language-and-culture/ Det lyder i beskrivelsen og når man snakker med skolen rigtig lærerigt, det giver som sådan ikke nogen kompetencer, men hvis hun får ...
af BNS82
10.08.2019 18:33:45
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: 1. forlængelse af OT
Svar: 14
Visninger: 431

Re: 1. forlængelse af OT

Så er vi tilbage og vi havde ingen problemer med at få lov at flyve frem og tilbage i Schengen, faktisk tror jeg kun de kiggede på Schengen visumet og ikke på tilbagerejsetilladelsen for de blandede bare lige hurtigt frem og tilbage og stoppede kun op en gang. Vi blev ikke stoppet hverken i Tyskland...
af BNS82
29.07.2019 14:26:53
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: 1. forlængelse af OT
Svar: 14
Visninger: 431

Re: 1. forlængelse af OT

Cool, det må være fordi hun allerede har OT, for min kone fik af vide hun skulle søge visum, i det land vi ønskede at rejse til.
af BNS82
29.07.2019 13:41:19
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: 1. forlængelse af OT
Svar: 14
Visninger: 431

Re: 1. forlængelse af OT

Fik i Schengen visum oven i?
af BNS82
22.07.2019 10:34:43
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Supplerende betingelser, lønindtægt
Svar: 10
Visninger: 448

Re: Supplerende betingelser, lønindtægt

Det jeg tænkte på var når man søger første gang, om det så er den sikkerhed, det gælder ved afgørelsen om opholdstilladelse?
Det var sidste år 100K, men i år er den 102k, så hvis vi får grønt lys i år, vil det så være 100 eller 102?
af BNS82
19.07.2019 13:35:07
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Ægtefællesammenføring i Dk
Svar: 2
Visninger: 214

Re: Ægtefællesammenføring i Dk

Det er dumt at ansøge før prøven er bestået, men husk at A1 opfylder ikke krav om dansk, der skal hun bestå Prøve i Dansk 1 ( http://uim.dk/arbejdsomrader/danskundervisning-og-prover-for-udlaendinge/danskuddannelse/danskprover-1/eksempler-pa-tidligere-afholdte-prover ) eller højere. Den kan kun best...
af BNS82
17.07.2019 23:49:59
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Angående Tilbagerejsetilladelse
Svar: 5
Visninger: 447

Re: Angående Tilbagerejsetilladelse

Vi har lige fået tilbagerejse tilladelse til min kone og snakkede med US om dette, da der står på ansøgningen at det giver ret til korte ophold i Schengen lande og det skal oversættes til, at det kan bruges som transit visum i andre Schengen lande, hvis man vil køre, skal man bruge et rigtigt visum
af BNS82
17.07.2019 23:42:48
Forum: Permanent ophold og dansk statsborgerskab
Emne: Supplerende betingelser, lønindtægt
Svar: 10
Visninger: 448

Re: Supplerende betingelser, lønindtægt

Ov, havde ikke lige lagt mærke til der står når afgørelsen træffes. Gælder det så også sikkerheden? Synes ikke at kunne se det formuleret på den måde, for den? Det står klart og tydeligt på nyidanmark: "Du kan opfylde 1 af de 4 supplerende betingelser, hvis du har haft en årlig skattepligtig indkoms...
af BNS82
15.07.2019 09:01:49
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Kæreste fra Georgien til DK
Svar: 1
Visninger: 89

Re: Kæreste fra Georgien til DK

Hvis hun kan få et job, der opfylder kravene til opholdstilladelse i Danmark, kan det bruges: https://www.nyidanmark.dk/da/Du-vil-ans%C3%B8ge/Arbejde ellers er giftemål nok måden at gøre det på enten via danske regler eller tage en tur til et nabo land og få det gjort via EU reglerne, der er noget m...
af BNS82
14.07.2019 00:04:51
Forum: Ægtefællesammenføring efter danske regler
Emne: Rejse ud og ind af Danmark med visum
Svar: 3
Visninger: 132

Re: Rejse ud og ind af Danmark med visum

Det ville jeg umiddelbart mene, men det ville jeg spørge US om det, hvis ingen kan bekræfte det